Våra mobiler har snabbt blivit en av våra viktigaste ägodelar. Vi har allt vi behöver direkt i våra fickor; banken, kartor, internet och möjligheten att kontakta vem vi vill var vi än befinner oss. Men det finns några saker som du måste tänka på, speciellt när du bestämmer dig för att fara ut och resa. I detta inlägg kommer jag ta upp det viktigaste att ha i åtanke under resan.

Var förberedd

Det finns många olika produkter som kan vara bra att ha med sig på resan. Hörlurar om du vill lyssna på musik eller en podd ett tag. När batteriet sedan håller på att ta slut kan det vara bra att ha med sig en powerbank så du kan ladda mobilen var som helst. På nätet kan du hitta alla tillbehör du behöver inför resan så att du kan vara förberedd för allt.

Håll koll på räkningen

Det finns några sista saker som kan vara bra att hålla koll på, bland annat kan det vara bra att kolla upp vilka priser som gäller vid samtal och sms samt surf på den platsen du tänker resa till. Om det är så att du inte tänkt använda telefonens internetanslutning bör du komma ihåg att stänga av roaming på telefonen. Då undviker du en dyr räkning.