Skriver ditt företag ut enkla etiketter från datorn för att märka dina produkter? Känner du en frustration över denna monotona och tidskrävande aktivitet? Med dedikerade märkningssystem får du din produkt att se mer professionell ut. Dessutom sparar du en väsentlig mängd tid med hjälp av maskiner som är specialiserade för märkning. Att automatisera och frigöra tid är nyckeln till varje företags framgång.

Vad kan märkas

Med dagens teknik så kan du märka upp allt från livsmedel, burkar, kartonger, pallar eller trycka serienummer på din produkt. Fundera över vilka produkter och varor som ditt företag har och som kan, och bör märkas. Hur gör företaget detta idag och hur mycket tid tar det? Tänk om märkningen utfördes mer optimalt. Vill du ha ett effektivt och tidsbesparande märkningssystem? Vill du även ha tryggheten med bevakning och snabb support av systemet? Läs mer här för att upptäcka de möjligheter som finns.

Du behöver se till att följa de lagar och regler som finns kring märkning av produkter. Se gärna Konsumentverkets vägledning här. Sedan har du säkert även besökt Verksamt.se där du också hittar relevant information inom området. Ha kvalité och snabbhet i tanken när du väljer ditt märkningssystem. Dessutom är det en investering som du inte kommer ångra.